ΤΕΥΧΟΣ No 280 / Δεκέμβριος-2007

THE GAME MACHINE: ΚΑΝΤΕ ΤΟ PC ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ


PROJECT
ΚΑΝΤΕ ΤΟ PC ΣΑΣ ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ
Σας δείχνουμε βήμα προς βήμα πώς να επιλέξετε τα καλύτερα υποσυστήματα και πώς να τα συναρμολογήσετε για να φτιάξετε ένα PC-παιχνιδομηχανή. Ακόμα, σας δίνουμε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για να ξεζουμίσετε και την τελευταία σταγόνα ισχύος από το μηχάνημά σας. Τέλος, παρουσιάζουμε τα καλύτερα Game PCs της αγοράς.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Στα 12 τεύχη του 2007, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού παρέλασαν εκατοντάδες προϊόντα κάθε κατηγορίας hardware και software. Στο Αφιέρωμά μας αυτό το μήνα, παρουσιάζουμε και βραβεύουμε όσα ξεχώρισαν.

SOFTWARE UPDATE
ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ()
Μπορεί το Skype να είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία VoIP αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι δωρεάν. Ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες ιντερνετικής τηλεφωνίας.

SOCIAL NETWORKING
Χάσατε τους παλιούς συμμαθητές, συστρατιώτες ή συναδέλφους σας Ψάχνετε για ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα, ώστε να συζητήσετε τις απόψεις σας Θέλετε να προωθήστε το νέο σας μουσικό συγκρότημα Οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης είναι εδώ για εσάς, ισχυρότερες από ποτέ.

Θέματα

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ADSL
Η αύξηση των παρεχόμενων προσφορών στις ευρυζωνικές συνδέσεις, με αρκετές εταιρείες να δραστηριοποιούνται στο χώρο, κάνει απαραίτητη τη μέτρηση της πραγματικής μας ταχύτητας για να μπορούμε ως καταναλωτές να αξιολογήσουμε σε ποιο βαθμό μάς παρέχονται οι υπηρεσίες που πληρώνουμε.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
Ανώτερη ποιότητα απεικόνισης ή gaming υψηλών προδιαγραφών Διαβάστε τον οδηγό μας και θα είστε σε θέση να επιλέξετε.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩΝ
Ο επεξεργαστής πυριτίου κοντεύει να φτάσει στα όρια που θεσπίζουν οι νόμοι της Φυσικής και χρειάζεται επειγόντως διάδοχο. Σας παρουσιάζουμε τους πιθανούς υποψηφίους.

Software Review
NERO 8

Η νέα σουίτα του Nero 8 με τις πολλές multimedia δυνατότητες είναι εδώ! Το δημοφιλές πρόγραμμα ανανεώνεται και περνάει σε νέα έκδοση. Αξίζει, όμως, κάποιος να την αγοράσει έχοντας ήδη την παλαιότερη

Κάθε μήνα
ON-LINE
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ DVD
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ
FOCUS
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
MONITOR
SOFTWARE NEWS
SMART BUYER

PC Workshop

HELP DESK
Πολύτιμος βοηθός για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το PC σας

WINDOWS VISTA TIPS
Συμβουλές και λύσεις προβλημάτων που αντιμετωπίζετε με τα Windows Vista

TOOL ZONE
Ειδήσεις, νέες κυκλοφορίες προγραμμάτων και utilities

COMPLETE GUIDE
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ REGISTRY
Ενας πλήρης οδηγός για αρχάριους… και όχι μόνο

HOW TO

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕ ΤΟ QUARKXPRESS
SIMPLE DIVX
ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ PC ΜΕ ΤΟ ASHAMPOO WINOPTIMIZER
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΕ ΤΟ IMAGE ANALYZER
ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ TRΕΕ PAD LIGHT
ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ
ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΑΡΧΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ THE FILMMACHINE
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ WINK 2.0
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ FIRMWARE
ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ RAM

MASTER CLASS

ΤΟ UBUNTU ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ (4/4)

ΤΟ ΗΣΥΧΟ PC (3/3)ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ:356/Δεκέμβριος 2015

 Εν μέσω κρίσης όλοι ψάχνουν έναν τρόπο να κάνουν συμφέρουσες αγορές και γιατί όχι να βγάλουν κάποια έξτρα χρήματα. Το eBay μπορεί να ξεκίνησε ως site δημοπρασιών αλλά έχει εξελιχθεί σε ένα τεράστιο παγκόσμιο πολυκατάστημα.

Αυτό το μήνα, το κεντρικό μας Αφιέρωμα, προσπαθούμε να δείξουμε (και να αποδείξουμε) ότι αξίζει τον κόπο να αγοράζει κανείς από το eBay. Ειδικά εάν πρόκειται για μικροπράγματα, όπως καλώδια, φορτιστές, θήκες για smartphones/tablets, adaptors κ.λπ, το eBay είναι μονόδρομος εάν φυσικά μας ενδιαφέρει να μην πληρώσουμε δέκα φορές πάνω αγοράζοντας από ένα Ελληνικό ή ευρωπαϊκό on-line κατάστημα.